Costuri aproximative ingrediente: conopidă: 2,50 lei, ceapă: 0,30 lei, unt: 1 leu, muştar: 0,20 lei, pătrunjel: 0,50 lei, ulei, cimbru, sare, piper : 0,50 lei. Total: 5 lei.

Ingrediente: 1 conopidă mică (500-600 g), 1 ceapă, un cub de unt (cca 50 g), 1 linguriţă muştar, 1 lingură ulei, 1 legătură pătrunjel proaspăt, cimbru, sare, piper.

Preparare: conopida se desface în buchete, care se spală şi se taie în felii. Se căleşte ceapa tocată mărunt în ulei încins, până când devine aurie. Se pune conopida, puţin cimbru, sare şi piper după gust şi se toarnă apă cât să acopere conopida. Se fierbe la foc mic, cu capacul pus. Când conopida este fiartă, dar nu terciuită, se ia de pe foc, se adaugă muştarul şi se amestecă uşor cu furculiţa. Se presară pătrunjel tocat, se pune untul deasupra şi se serveşte cât este cald.

Citeşte şi:  Salată libaneză cu năut la doar 8 lei. Libertatea te ajută să gătești ieftin și bun

 
 

Urmărește-ne pe Google News