Fanii lui Adrian Mutu pot manca pizza favorita a popularului jucator de fotbal la restaurantul Il Forno din Capitala, ale carui patroane sunt impresara Ana Maria Prodan, asociata lui la o firma de impresariat, si Laura Mutu, sora ‘Briliantului.
Patroanele s-au gandit sa-si familiarizeze clientii cu gusturile culinare ale celui mai in voga fotbalist roman in Europa, Adrian Mutu. Asa ca au deschis meniul cu pizza Adi Mutu, alcatuita dupa indicatiile sale.
Fotbalistului ii place jambonul de Parma
‘Lui Adrian ii plac foarte mult jambonul de Parma si parmezanul Granna Padanno. Aceste ingrediente, alaturi de mozzarella, ciuperci, masline, ardei si un sos de rosii facut dupa o reteta proprie, se folosesc la prepararea unei pizza pe care Adi ar manca-o la orice ora. Jambonul de Parma, care este foarte scump, 10 kilograme costand cateva milioane bune de lei vechi, este facut din pulpa de porc afumata, care se tine un an la presat si este importata din Italia.
Pizza are blatul subtire, de 30 de milimetri, si se face la cuptor cu lemne si se serveste cu vin la carafa, adus de la cramele Oprisor. Nu recomand nici unui restaurant sa ne fure reteta pentru ca nu ar sti s-o prepare dupa gustul lui Adi si apoi avem drepturi de autor asupra ei, a aratat Ana Maria Prodan, actionara restaurantului situat pe bulevardul Dacia din Capitala. Lui Adrian Mutu ii mai plac bruschetele si o alta delicatesa a restaurantului, ‘pana ala catalana.