DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Plângerile anterioare ale părinţilor băiatului violat de „Antrenorul de genii”, clasate pentru că „nu erau dovezi”

« Înapoi la articol

Comentarii (13)

HOPAHPO   •   23.07.2024, 14:23

Din cate am inteles , mai multi parinti au facut reclamatii la politie . Daca vreun parinte citeste acest comentariu , vreau sa i spun ca poate sa dea in judecata politia romana care nu au dat un raspuns la acele reclamatii si nu s au implicat pentru a evita violurile acelor copii . Suntem o tara care nu pune accentul pe viitorul copiilor nostri si ii lasa voia soartei. Au crezut mai mult un individ care si a creat un alibi , in spatele unor cortine de fum violand ani de zile copii nevinovati . Judecatorii sunt la fel de vinovati , cand pun in acelasi balans un violator si victima . Cand violatorul are o varsta si copilul nu este minor, nu putem sa credem ca el are discernamant in momentul violului . Legile romane sunt facute de persoane fara o pregatire in domeniu si lasa in afara victima , invinovatand minorul si ajuta violatorul care scapa prin amanare sa u prescriptie . Nu va lasati inselati , daca justitia nu va da dreptate exista CEDO .

Cristina14102020   •   23.07.2024, 10:42

***

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

JoeBlackrock   •   23.07.2024, 10:25

***

Acest comentariu a fost moderat pentru: calomnie.

Darieana   •   23.07.2024, 10:02

Individul asta - despre care jurnalistii scriau ca este "antrenor de genii" si ca are propria lui scoala, unde ii invata pe copiii defavorizati cu inteligenta peste medie -, a avut suficienta reclama pt a ridica semne de intrebare celor de la ministerul educatiei, daca si-ar fi facut treaba. Ba, mai mult de atat, Kristof era laudat ca e fondatorul programului national Mentor în Romania pentru copii talentati si ca a obtinut premii internationale. Individul asta nu ar fi putut ajunge unde a ajuns fara concursul altor institutii ale statului. Este o increngatura vicioasa, ce dureaza de ani intregi. Iar politia noastra ridica din umeri pretinzand ca nu au exsitat dovezi pt abuz. Serios ?! Dar au verificat sau doar au scris un Raport si gata ? Parintii fac reclamatii peste reclamatii, aducand acuzatii atat de grave, cum este coruperea sexuala a copiilor lor, iar politia se spala pe maini ?! Am innebunit cu totii de viata si siguranta copiilor nostri nu mai conteaza ?!

HOPAHPO   •   23.07.2024, 09:15

Se da foarte usor credibilitate unor persoane care vin cu niste idei luate de pe internet si le aplica unor naivi care spera ca si copiii lor sa ajunga genii. Romania a avut si are multe genii care nu au fost dirijate de asa zisi descoperitori . In acest timp de cand violatorul de genii a luat sub aripa sa sute de copii , nimeni nu si a pus intrebarea ce sa intampla in spatele usulor inchise . Naivitatea unor parinti a distrus vietile copiilor lor , punandu i in situati penibile si compromitatoare . Cine si cand l a controlat pe acest violator ? Cu ce permis a infiintat acea zisa scoala de genii ? Dar mai ales ma intreb cum a fost posibil ca unii copii sa fie lasati in grija unei persoane total necunoscute si care sa le indeparteze de familie . Aici MAI si ministerul invatamantului au parte lor de vina . O ancheta minutioasa va scoate la lumina nepasarea si credulitatea acestor organe , nepasare care a dus la violarea acelor copii , de un om viciat in suflet si corp .

Dragan1952   •   23.07.2024, 08:04

Știți ceva,Î-mi este scarbă de atatea știri mizerabile.Aș vrea să văd și ceva știri pozitive,sperand că apreciați că mai sunt și oameni normali în țara asta!

Boro67   •   23.07.2024, 07:44

Ministrul de interne vine și el de la ginecologie?

maximala   •   23.07.2024, 07:42

In Romania mori cu zile cu ajutorul celor care ar trebui sa-si apere cetatenii.

nici_nici   •   22.07.2024, 23:24

Leafa merge, timpul trece, noi la pensie la 45 de ani iesim.

demostene1   •   22.07.2024, 22:34

e comic ca acum e numit barbatul sau antrenorul de genii, dar daca era un gigel din sat era deja catalogat drept violator si monstru. mare jurnalism, dar mai stii? poate elvetienii woke vor sa introduca si pedofilia langa lgtbtsas

    JoeBlackrock   •   23.07.2024, 09:54

    demostene1   •  22.07.2024, 22:34

    e comic ca acum e numit barbatul sau antrenorul de genii, dar daca era un gigel din sat era deja catalogat drept violator si monstru. mare jurnalism, dar mai stii? poate elvetienii woke vor sa introduca si pedofilia langa lgtbtsas

    ***

    Acest comentariu a fost moderat pentru: calomnie.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close