Incidentul a avut loc în jurul orei 17.00. Femeia a spart cu un bolovan geamurile ușii de acces în platoul „Acces direct”, aceeași pe care în urmă cu două luni a intrat în emisiunea prezentată de Mirela Vaida și a atacat-o pe aceasta cu o cărămidă.

Acum nu a mai putut pătrunde în platou tocmai pentru că, în urma incidentului din martie, ușa a fost încuiată.

Femeia fost imobilizată de angajații televiziunii, imediat după ce a spart geamurile. Aceștia au și sunat la 112, iar la fața locului au mers polițiști din cadrul Secției 4.

„Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie, complet dezbrăcată, a spart geamurile unui platou de filmare. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, care au imobilizat-o și transportat-o la sediul subunității de poliție. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, a informat Poliția Capitalei.

Autoritățile precizează că este vorba de aceeași femeie care pe 19 martie „a pătruns în sediul aceluiași post de televiziune și a aruncat cu un obiect dur spre prezentatoarea emisiunii, care se afla în direct”.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a formulat în urma cercetărilor efectuate o propunere de internare nevoluntară a agresoarei, iar dosarul se în prezent la Judecătoria Sectorului 1.

Reacția Mirelei Vaida

Prezentatoarea „Acces Direct” Mirela Vaida a întrerupt subiectul zilei pentru a discuta despre momentul în care agresoarea a revenit la Antena 1 şi a spart geamurile ușii.

Vedeta a început să plângă şi a declarat că se teme pentru viaţa ei, se simte urmărită şi ameninţată, pentru că agresoarea a fost lăsată în libertate.

„Am din nou să vă dau o veste pentru mine din nou șocantă, pentru că ne vizează în mod direct și personal și fac un apel clar către Poliție și procurori. Antoanela, cea care a venit în direct să mă atace cu bolovanul, în urmă cu 2 minute a venit din nou la ușa pe care noi o ținem acum încuiată, aceeași ușă pe care ea a mai intrat o dată cu bolovanul, dezbrăcată, cum o știți. Ne-a spart toate geamurile”, a spus Mirela Vaida la „Acces Direct”.

„M-am speriat foarte tare, pentru că se auzeau bolovani trântiți în geam. Efectiv, suntem terorizați. Mă simt terorizată și într-o continuă teroare și amenințare de către această femeie în numele căreia am depus nenumărate plângeri penale pentru amenințare, tenativă de omor”, a mai spus aceasta.

Urmărește-ne pe Google News