Timp de 14 ani, ADRIAN ENACHE s-a împărţit între Corina, soţia lui, cu care are o fetiţă (Diana, 12 ani), şi Iuliana Marciuc, amanta, căreia i-a făcut un băieţel, David Mihnea (3 ani). Acum s-a hotărât: divorţează şi rămâne cu Iuliana. S-ar putea să fie însă cam târziu. Se pare că vedeta TVR are gânduri de mări-tiş cu un grec…
Deşi părea că are o căsnicie fericită, BOGDAN OLTEANU, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, a decis să se se-pare de nevastă şi a depus hârtiile pentru divorţ la sfârşitul lunii martie. Politi-cianul a fost căsătorit cu Cristina şase ani. Au împreună doi copii.
Cătălin Crişan urmează să pună punct mariajului său. Cântăreţul şi soţia lui, Lucia, nu se mai înţeleg, se pare, de câţiva ani. A apărut chiar un zvon conform căruia problemele din cuplu ar fi fost generate de faptul că el nu mai are de multă vreme un venit constant, Lucia fiind cea care aduce bani în casă. Cei doi au împreună o fată şi un băiat.

Nici Hagi nu se simte prea bine?

Se pare că şi în familia lui Gică Hagi ar bate vânt de despărţire. Apropiaţi ai cuplului susţin că relaţia dintre regele fotbalului şi soţia lui s-ar fi răcit, după ce Hagi a decis să vândă, împotriva voinţei Marilenei, una din casele pe care le deţineau. Cei doi s-au căsătorit în 1995 şi au împreună un băiat, Ianis, şi o fată, Chira.

 

Urmărește-ne pe Google News