DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

PNL a plătit două milioane de euro din bani publici pentru promovarea cărţii lui Nicolae Ciucă. Explicaţiile liberalilor

« Înapoi la articol

Comentarii (10)

prodanka   •   10.08.2024, 13:34

Să fii liberal și să beneficiezi de subvenții din partea statului :) De noaptea minții.

malganis   •   09.08.2024, 13:51

Asta ca sa vedem ca politicienii damboviteni de la Putere au ajuns sa faca ORICE cu banii contribuabilului roman. Maine-poimaine o sa inceapa sa-si achizitioneze si case, PNL-ul, cu banii de la partid...Ca doar exista un precedent la PSD ! Absolut REVOLTATOR !....

cocomarla   •   09.08.2024, 12:00

Acesti indivizi de la PNL au ajuns foarte jos,sper sa aiba soarta taranistilor.

Alexabra   •   09.08.2024, 07:46

Scump!!! Dincolo,era mai ieftin....

popav   •   08.08.2024, 19:28

Nu stiu ce or fi gandind altii dar pentru mine orice campanie electorala agresiva si costisitoare, indiferent a carui partid ar fi, induce un sentiment de greata si o certitudine: pe astia nu-i votez! PNL si AUR sunt deocamdata "campionii".

HOPAHPO   •   08.08.2024, 17:00

Cum s a putut plati 2 milioane de euro din banii publici pe o carte care seamana cu celebrele carti cu congresele lui Ceausescu ? Suntem uimiti cum banii publici sunt aruncati pe apa sambetei fara sa se gandeasca ca noi muncim ca niste robi si platim toate taxele si altii cheltuiesc banii.Ce este asa de interesant in acea carte de se vrea ca toti romanii sa o citeasca ? Din cate stiu ,Ciuca a stat un timp in Afganistan, dar a fost platit regeste si in timpul sederii lui nu au avut loc evenimente care interesa poporul roman. PNLul spune ca" foloseşte aceste fonduri pentru a promova activitatea partidului, conducerea formaţiunii, atât prin campanii de panotaj outdoor, cât şi alte metode."Adica fonduri pentru partid se folosec in interes personal .Ne credeti asa de limitati ca nu putem recunoaste , fondurile pentru partid de cele personale ? Traim intr o tara in care partidele politice cheltuiesc milioane pentru a promova activitati personale si mese copioase in restaurante de lux .

tomitan   •   08.08.2024, 16:07

De 2 milioane de euro cumpara cartea Mos Teaca de Anton Bacalbașa si o impartea prin scoli să le arate copiilor cum arata un general făcut la apelul bocancilor la Cotroceni. Nicușor este un fel de Luțu , baiat de pravalie la palat.Cum este Luțu ptf Gigi asa este si Nicusor ptr Iohannis. PSD poate pune afise electorale cu diploma de BAC al lui Ciolacu , impreuna cu lozinca " Ana are mere". Asta ca sa ne arate viitorul de aur al educatiei mioritice in cazul in care devine presedinte " intelectualul" din Kiseleff. PS.Propun cartea lui Nicusor Teacă să fie vanduta la pachet cu :"Privirea urangutanului”, de Alexandru Stermin sau "Râsul dracului" CT Popescu .Exact ca pe vremuri, cumparai Nichita Stanescu la pachet cu " Opere alese".Sau sa-i oblige pe toti membrii PNL sa cumpere fițuic lui Nicu , sa o declaram best sellef in 2024.O rușine de partid, o rusine de militar! ***

Acest comentariu a fost moderat pentru: încalcă regulile site-ului.

milli   •   08.08.2024, 14:46

Asta e deturnare de fonduri 100% sau campanie electorala in afara intervalului permis. Cartea aceasta este scrisa de domnul Ciuca sau de presedintele PNL, la serviciu, pentru partid? Nu inteleg cum poate fi promovata o activitate privata a unui membru de partid cu banii destinati functionarii partidului. Ne trezim in curand ca vor incepe sa cumpere proprietati prin dubai cu banii din subventii.

K476   •   08.08.2024, 14:44

O dovada ca poporul este calcat pe gat si muls de bani nejustificat. Nici un partid nu trebuie sa primeasca bani de la stat.

nasty1   •   08.08.2024, 12:24

Titlul corect e "PNL a plătit două milioane de euro din bani publici pentru promovarea cărţii semnate de Nicolae Ciuca, pe care nici Ciucă nu a citit-o!" :)))

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close