DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

PNRR întârziat. Guvernul Ciolacu se bâlbâie în explicații privind implementarea planului. Fonduri de miliarde de euro, sub semnul întrebării

« Înapoi la articol

Comentarii (13)

hurricane   •   09.08.2024, 21:56

santem nebuni? avem specialisti care lucreaza cu fonduri europene si sunt platiti in plus ca lucreaza cu fonduri europene. dar oare lucreaza sau doar eau banii. uitati un caz care ar trebui analizat : pe ce eau salariul + banii in plus ca lucreaza cu fonduri europene, daca nu sunt proieecte inchise

Misu1950   •   07.08.2024, 08:11

Fondurile nu sunt sub semnul intrebarii, sunt pierdute!!

Dragan1952   •   07.08.2024, 07:52

O vorbă din popor spunea Fără de rău e și mai rău,așa că ciocu mic și la treabă toată lumea.

Sofa_King   •   06.08.2024, 18:00

Bineinteles ca nu avem oameni capabili sa faca proiecte. Angajam incompetenti pe pile. Nuli. Nu e asa usor sa faci un proiect finantabil dar sa nu uitam ca nu sunt proiecte competitive. Nu trebuie sa convingi ca proiectul tau e mai bun decat altele ci doar tre sa probezi ca e bun. Au aparut cativa primari tineri, destepti care au succes in asta. E greu sa i ceri lui Nutzi pe care ai angajat-o ca e cumnata lui cumnatu sa faca un proiect de anver/gura.

HOPAHPO   •   06.08.2024, 14:52

Va rugam publicati comentariile Multumim

demostene1   •   06.08.2024, 13:25

Pai daca nu pot fura banii aia normal că nici nu au chef să traga de lucrări

HOPAHPO   •   06.08.2024, 13:09

Nemultumirile oamenilor sunt indreptatite cand spun ca nu beneficiem de UE.Dar aceste beneficii nu cad din cer.Pentru a le primii ineptii din guvern trebuie sa faca proiecte in care se explica cum vor fi administrati acei bani primiti de UE .Toti acesti politici nu fac alceva decat sa amane terminarea proiectelor si trimiterea lor pentru a fi aprobate . Aceasta amanare este impartita in doau faze:prima este lipsa de pregatire a celor care incearca sa faca acele proiecte si a doua sunt neintelegerile celor din partide cat si cum por fura din aceste fonduri.Acest guvern si nu numai a angajat o multime de secretari (e) de ecomonisti, analisti etc , dar angajarea nu s a facut pe merite,s a facut dupa gradul de rudenie sau mita. Si asa este normal sa nu se respecte datele finalizare a proiectelor.Stănescu: Marcel Ciolacu are o inteligenţă peste medie, este structurat ca un om bun.Cine l a analizat? Dar cultura unde este,ca noi nu avem nevoie de structura,iar inteligenta = 0,5% de normal.

DanielDand   •   06.08.2024, 12:57

Brvooo PASD si PNL ai doare in cot da banii Europenii si stiti da ce ?? ca nu poate sa ai fure asa ca mai aelegeti Psd-ul si Pnl-ul sa vedeti taxe si preturi crescute da la anul si banii sifonatii la greu Salariele la Bugetari le tine asa pentru caamarila ,or sa castige pe 50 % taxe si banii cu sacul asa ca alegetii in continuare spalativa cu iei pee cap Trebuia sa avem Autostrazi constuite drumuri si canalizari si apa curenta in comune trebuia sa avem sosesle da mare vitreza cu acei bani ar daca nu poate sa ai fure nu sa baga baietii sa baaga la bani prostilor !!!

suparman   •   06.08.2024, 10:03

Bulai si Pieleanu e supi. Nu mai ajuta Guvernul Romaniei. Ati vzut ca se cunoaste?

Emilee   •   06.08.2024, 09:40

Asta e psd ! Ce nu poate fura nu inplementeaza .

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close