DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

PNRR întârziat. Guvernul Ciolacu se bâlbâie în explicații privind implementarea planului. Fonduri de miliarde de euro, sub semnul întrebării

« Înapoi la articol

Comentarii (13)

nasty1   •   06.08.2024, 09:32

Nu vedeti ca nici romanii obisnuiti nu vor reformele si banii din PNRR? Daca prostimea ii voteaza in continuare, de ce ar face mafiotii de la PSD si PNL reformele din PNRR? Pensiile speciale au ramas, mai multe si mai mari, desi trebuia trecut la contributivitate, legea salarizarii unitare e uitata, angajarile de politruci merg perfect, cresc doar taxele si impozitele oamenilor obisnuiti, iar la vot tot hotii de la PSD si PNL ies primii... Cei care ii votati: spalati-va pe cap cu ei!

ciobanudorin_2006   •   06.08.2024, 08:53

Prea tehnic totul .Chiar nu ma intereseaza.Ce ne interesează e ca toată lumea și a văzut sacii în caruta și acum totul e lăsat de izbeliște.Plecati acasă cu toții. Toți indiferent de culoarea politica nu aveți nici o treaba cu economia și cu cetățenii acestei tari.Treaba voastră e sa va meargă vouă bine și sa va faceți plinul ptr 10 generații.Jenanta clasa politica romaneasca.Hu....uuuuu.....o.Pu.....turosiloŕ.

bog53dan   •   06.08.2024, 07:23

Pai nu se grabesc pentru ca de aici nu se pot sustrage sume spre alte "conturi"...

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close