La Targul de Cafea si Ciocolata din Capitala, care a avut loc la sfarsitul saptamanii care tocmai s-a incheiat, s-au gasit de toate, de la fursecuri si praline la martipan si fantani de ciocolata alba sau neagra . Dar de departe atractia festivalului au fost sortimentele rare, ciudate, precum ciocolata cu piper, cu ardei iute, cu tutun, cu canabis, cea antistres si, evident, ciocolata afrodiziaca.

Libertatea a testat pentru dumneavoastra cele mai ciudate noutati ale acestui an in materie de ciocolata.

Ca sortiment, primul in topul celor mai gustoase si mai cautate s-a situat batonul cu tutun, a carui savoare il poate multumi si pe cel mai fitos ‘degustator de tutunuri fine, si tableta cu afrodiziac, care o data gustata te face sa vrei sa iubesti toata noaptea. Pentru ca gustul sa fie desavarsit, ne-au explicat importatorii produsului, foile din cel mai bun tutun sunt tinute in batonul de ciocolata si astfel aromele se amesteca, rezultand o combinatie fara egal.

Cei care au ratat targul de ciocolata vor putea gusta delicatesele la primavara. Nu au fost neglijate de pasionati nici ciocolata cu canabis, cu piper, ardei iute, guarana, dar nici fantanile din care curgeau valuri de ciocolata.

Sortimente dupa care iti lasa gura apa

Prezenta la targul de ciocolata, tanara Izabela Uzun, in varsta de 16 ani nu s-a putut abtine sa nu guste din fiecare sortiment, iar dupa a exclamat, referindu-se la ciocolata cu piper: ‘Vai ce buna e!.

Urmărește-ne pe Google News