Astfel, fanii trebuie să fie pregătiţi pentru verificări amănunţite şi cozi mai lungi la punctele de intrare, conform unui anunţ făcut marţi de poliţia vieneză, relatează Agerpres.

În jurul stadionului Ernst Happel, unde urma să concerteze şi Taylor Swift, vor fi instalate bariere şi restricţii de trafic pentru vehicule.

Totodată, ofiţeri din cadrul serviciului intern de informaţii desfăşoară verificări ale personalului care lucrează în cadrul stadionului, dar şi în apropierea acestuia.

Formaţia Coldplay va susține concerte în serile de miercuri, joi, sâmbătă şi duminică în faţa unui număr de aproximativ 60.000 de fani.

Autoritățile au dat asigurări că nu există ameninţări teroriste formulate împotriva formaţiei, însă ofiţeri în uniformă şi în civil, precum şi unităţi speciale ale poliţiei se vor afla în jurul stadionului pentru protecţia publicului.

Pe 9 august, poliţia a anunţat arestarea a două persoane în Austria, printre care un tânăr de 19 ani care intenţiona să comită atentate islamiste vizând în special concertele vedetei americane Taylor Swift cee urmau să aibă loc la Viena.

Urmărește-ne pe Google News