Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 6 iulie, în jurul orei 14.00, în centrul orașului Timișoara.

„Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră, aflaţi în serviciu în zona centrală a oraşului, au observat un autoturism cu numere de Timiş staţionat pe locurile special destinate persoanelor cu dizabilităţi din Piaţa Ţepeş Vodă. S-au deplasat la autovehicul, l-au legitimat pe conducătorul auto aflat în autoturism, i-au adus la cunoştinţă legislaţia încălcată, moment în care acesta i-a ameninţat pe poliţiştii locali, spunându-i unuia dintre aceştia «Îţi doresc tot ce e mai rău în lumea asta, îţi ţin minte faţa» şi provocându-l la bătaie”, a transmis Poliţia Locală Timişoara.

Oamenii legii i-au comunicat tânărului în vârstă de 26 de ani, din Timişoara, ca va primi acasă procesul verbal și au plecat spre mașina Poliției, dar șoferul a devenit agresiv, a început să facă mai multe manevre cu mașina, până a lovit un polițist, așa că oamenii legii au fost nevoiți să folosească spray-ul din dotare.

„Bărbatul s-a dat jos din maşină, luând-o la fugă, iar poliţiştii locali au pornit în urmărirea lui, fiind ulterior imobilizat şi cu ajutorul unei echipe de televiziune aflată in zonă. Acesta a fost predat poliţiştilor de la Secţia 1 fiind prezentat procurorului pentru continuarea cercetărilor”, a precizat Poliția locală.

Tânărul a fost testat cu drugtestul și a ieșit pozitiv la cannabis, iar poliţistul care a fost lovit la mână a fost transportat la Spitalul Municipal pentru investigaţii medicale.

Urmărește-ne pe Google News