Oficialii Poliţiei transmit că autospeciala, care se afla în misiune, avea semnalele acustice şi luminoase pornite și a lovit o femeie care traversa strada. Poliţistul aflat la volan, un tânăr de 23 de ani, nu consumase alcool.

Accidentul a avut loc marţi dimineața, în jurul orei 8:00, pe Şoseaua Berceni din sectorul 4.

„Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție din cadrul Secției 26 Poliție și un pieton. O autospecială de poliție condusă de către un polițist în vârstă de 23 de ani, care se deplasa pe Șos. Berceni către str. Ion Iriceanu, la intersecția cu str. Ristea Ion, a surprins și accidentat un pieton, femeie, în vârstă de 62 de ani, angajată în traversarea drumului public”, transmite Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Femeia accidentată a fost dusă la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale, iar polițistul implicat în accident nu consumase alcool.

„Precizăm că autospeciala de poliţie avea în funcţiune sistemele optice şi acustice, aceasta aflându-se în misiune. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero”, mai arată Poliţia Capitalei.

În continuare, polițiștii rutieri fac cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului rutier.

Urmărește-ne pe Google News