Pe imaginile filmate de un amator se vede cum pietonii traversează regulamentar, iar când motocicleta Poliției se apropie, un pieton aleargă, alții se opresc, dar femeia care vorbea la telefon s-a oprit exact în fața motocicletei care venea cu semnalele de avertizare pornite.

Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Accidentul a avut loc în jurul orei 14.10, iar Poliția Rutieră a transmis că polițistul era „în exercitarea atribuţiilor de serviciu” și „se deplasa în regim prioritar, având în funcţiune semnale speciale de avertizare luminoase şi sonore”.

„Un poliţist din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a condus o motocicletă în Piaţa Victoriei dinspre bd. Lascăr Catargiu către bd. Aviatorilor, iar când a ajuns la intersecţia cu str. Paris a surprins şi accidentat un pieton. În urma accidentul de circulaţie a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a anunțat Poliția. Polițistul a fost testat cu alcooltestul și drugtestul, rezultatele fiind 0.

Potrivit informațiilor Libertatea, femeia lovită a suferit un hematom la cap, a fost rănită la coloana vertebrală și a fost dusă la Spitalul Floreasca în stare conștientă.

Urmărește-ne pe Google News