DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Momentul în care un polițist pe motocicletă a lovit în plin o femeie pe trecerea de pietoni în fața Guvernului | VIDEO

« Înapoi la articol

Comentarii (24)

vasile_69   •   14.09.2024, 18:51

Daca trecerea de pietoni era ful de oameni , ce facea asta...GENOCID ????

vasile_69   •   14.09.2024, 18:44

Pai ce facem coane, ne deplasam in misiune sa i salvam pe unii si sa i ucidem pe altii ???? Politistul se apropia de trecerea de pietoni putea sa reduca viteza si astfel o putea evita pe femeie...Daca trecerea de pietoni era ful ce facea asta genocid ???? Ar fi interesant sa vedem in ce consta misiunea acestui *** in uniforma !!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

IulianH6   •   14.09.2024, 11:39

Polițaiul respectiv probabil cunoștea zona guvernului, știa că acolo e trecere de pietoni, că circulă multă lume prin zonă, faptul că era într-o pretinsă misiune, nu-l disculpă deloc. Chiar dacă esti in misiune Nu înseamnă că poti da cu masina sau motocicleta peste oameni, doar ca să-ti îndeplinesti misiunea, e absurd. Halal poliție.

George.   •   14.09.2024, 10:11

Nu poți sa intrii ca un berbec cu viteza intr-o mulțime care deja e angajata în trecere. Politia sa își mai ceara și scuze oficial (se vede ca faza e chiar penibila). Indiferent de situație, trebuie mai multă atenție! Nu poți sa omori un om ca te duci în misiune sa salvezi o posibilă viată/situație (sau să îți cumperi o gogoasa) doar ca ai girofar.

DanDia   •   14.09.2024, 09:25

Politistul trebuia sa fie testat si pentru conducere preventiva, probabil ca rezultatul era tot negativ. Faptul era in misiune nu iti da dreptul sa mergi ca un bezmetic, mai ales cand vezi, de la o distanta destul de mare, ca sunt pietoni pe trecere.

rubberdukey   •   14.09.2024, 09:21

in Romania la semnalele luminoase si acustice esti obligat sa Nu te angajezi in traversare , atat. daca esti angajat in traversare si te prinde pe trecere esti practic mort din vina ta, asa că femeia e de vina pentrucă a existat in acele momente 8n romania pe trecerea de pietoni, polițistul cred ca a vrut sa o faca exemplu pentrucă se vede clar ca nu a franat decât in momentul impactului

robu   •   14.09.2024, 09:04

Evident ca politistul este de vina. Faptul ca era in misiune nu ii da dreptul sa intre ca boul in femeie!

cojo_dr   •   14.09.2024, 08:55

Slabe aptitudini de conducator moto. Comunicatul Politiei Rutiere spune ca poliţistul se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Normal ca doar nu se deplasa cu motocicleta politiei in interes personal. Dar codul rutier prevede ca are regim de circulaţie prioritară numai atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă. In situaţia încălcării regimului legal de viteză sau a altor reguli de circulaţie, confirmarea deplasării conducătorului autovehiculului în acţiunea de intervenţie sau în misiunea care a avut caracter de urgenţă se face în scris în termen de cel mult 30 de zile, la solicitarea poliţiei rutiere. Sunt frecvente situatiile in care domnii cu girofar depasesc coloana pe banda continua, intorc pe linia continua sau trec pe rosu si apoi ii vezi ca trag pe dreapta si se opresc ca sa se odihneasca un pic. Avea domnul girofarul pornit pentru ca era in acţiune de intervenţie sau în misiune cu caracter de urgenta ?

catuzza   •   14.09.2024, 08:08

Politistul mergea sa cumpere saorma pt sef.....se grabea sa o duca calda .....iar femeia aia era pe trecere ....de ce nu a stat in casa !!!!!

Cenzurat   •   14.09.2024, 04:36

femeie nu mergea drept inainte. a facut 2 pasi inainte, unul inapoi apoi iar inainte. cand esit pe motocicleta in misiune ai totusi viteza ca probabil era nevoie de el undeva, altfel nu mai era cu semnalele pornite. in momentul in care treci strada, fie pe trecerea de pietoni sau prin locuri nemarcate, pietonii au si resposabilitati, nu doar drepturi. in mod normal era vina soferului 100%, dar aici nu e vorba de un sofer normal. absolut toti participantii la trafic au obligatia sa lase politia, salvarea sau pompierii sa treaca. femeia aia s-a blocat si a avut reactie 0. e vina ei. nu a stat pe loc si ala a intrat direct in ea ci a facut vreo 4 pasi inainte si inapoi, normal ca motociclistul cu viteza a incercat sa o evite, dar ea parca nu stia ce sa faca.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close