Incidentul a avut loc pe strada Blajului din municipiul Cluj-Napoca. Oprit de polițiști în trafic, un șofer a refuzat să respecte indicațiile.

„În cursul dimineții de astăzi, 28 august, în jurul orei 8.20, un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca – Secția 7 Poliție a efectuat semnal regulamentar de oprire unui bărbat care conducea un autoturism pe strada Blajului din municipiu. În autovehicul se aflau două persoane, iar la efectuarea controlului rutier, persoana aflată la volan nu ar fi respectat indicațiile echipajului de poliție de a coborî din vehicul”, a transmis IPJ Cluj.

Astfel, s-a procedat la imobilizarea acestuia, moment în care bărbatul a demarat cu mașina, „târându-l câțiva metri pe unul dintre polițiști și provocându-i leziuni la nivelul membrelor inferioare”, au mai transmis polițiștii.

Șoferul a fost prins după circa o oră de căutări

În cadrul activităților de căutare au fost angrenate forțe suplimentare, respectiv Serviciul Pentru Acțiuni Speciale, investigatii criminale, ordine publică, rutieră, criminalistică, poliție locală și jandarmerie, potrivit IPJ Cluj.

În mai puțin de o oră de la incident, șoferul de 20 de ani a fost depistat pe o stradă din cartierul Someșeni.

„În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de ultraj, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul și dispuse măsurile legale”, a precizat IPJ Cluj.

Pasagerul mașinii a fost dus și el la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

Urmărește-ne pe Google News