Incidentul a avut loc duminică, 1 septembrie, în jurul orei 19.30. Tânărul a depus plângere penală după ce a fost agresat în trafic de șoferul unei autoutilitare, care este polițist.

Sursa video: Sibiu Independent

„În cauză, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, respectiv distrugere. Din primele cercetări efectuate rezultă că persoana bănuită de comiterea faptelor este un poliţist din cadrul I.P.J. Sibiu, aflat în timpul liber la momentul presupusei săvârşiri a faptelor”, a arătat sursa citată.

Ancheta în acest caz continuă, cu scopul stabilirii situaţiei de fapt, pentru aplicarea măsurilor legale care se impun.

„În acest context, comanda I.P.J. Sibiu a dispus, prin Compartimentul Control Intern, declanşarea de verificări cu privire la comportamentul poliţistului în cauză, urmând a se dispune măsuri în consecinţă”, a precizat IPJ Sibiu.

Agresorul ar fi polițist la trupele speciale din Sibiu

Potrivit sibiuindependent.ro, incidentul a avut loc la sensul giratoriu din dreptul Casei de Cultură din Cisnădie. Șoferul autoutilitarei înmatriculate în Brașov s-a simțit, probabil, deranjat de faptul că tânărul s-a grăbit pentru a intra mai repede într-o benzinărie.

Fără să stea pe gânduri, bărbatul s-a dat jos și l-a lovit cu pumnii și picioarele pe șoferul sibian. Mai mult, a încercat să-l scoată pe acesta din mașină pentru a-i aplica o corecție și mai severă. Agresorul s-a răzbunat inclusiv pe mașina tânărului din Cisnădie, care tocmai își luase permisul de conducere. În cele din urmă, conflictul a fost oprit de ceilalți conducători auto.

Ulterior, s-a aflat că agresorul ar fi polițist angajat la trupele speciale din Sibiu. În timpul liber, bărbatul și-ar asigura venituri suplimentare tractând și transportând mașini.

Urmărește-ne pe Google News