„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciile de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul Inspectoratului Regional în Construcţii Bucureşti, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală – Direcţia Regională Antifraudă Fiscală Bucureşti şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov efectuează controale în 6 locaţii, în care se află în construcţie imobile cu destinaţia locuinţe.

Acţiunea vizează respectarea legislaţiei în vigoare în domeniul construcţiilor. Va fi verificată legalitatea funcţionării acestor şantiere, dacă persoanele care desfăşoară activităţi au încheiate contracte de muncă, dacă există autorizaţiile necesare pentru funcţionarea societăţilor care-şi desfăşoară activitatea în cadrul şantierelor” se arată într-un comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municpiului București.


Citește și: Cum s-au făcut jocurile la Bruxelles pentru numirea Laurei Codruţa Kovesi ca procuror-şef european: Europarlamentarii români au încercat să influenţeze votul colegilor lor


 

Urmărește-ne pe Google News