UPDATE 29 iulie, ora 16.25. Manelistul Dani Mocanu, reținut joi în urma unor percheziții, va fi anchetat sub control judiciar și are interdicție de a merge în județul Mureș, potrivit G4Media.

  • Manelistul argeșean este acuzat că a amenințat un tânăr cu cuțitul, într-un club din Târgu Mureș. Incidentul a avut loc la începutul lunii iulie, însă polițiștii s-au autosesizat după ce momentul a fost publicat pe rețelele de socializare de către cântăreț.

UPDATE ora 21.00. Cântărețul Dani Mocanu a fost reținut, joi, pentru 24 de ore, a informat IPJ Mureș.

„În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureș au desfășurat o percheziţie domiciliară, pe raza județului Argeș, în vederea documentării activităţii infracţionale a unei persoane bănuite de amenințare, tulburarea ordinii şi liniştii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. În fapt, la data de 5 iulie, în urma apariției în spațiul public a unor imagini, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, informează comunicatul poliției mureșene.

Din cercetări a reieşit că, în data de 19 iunie, în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului Târgu Mureș, ar fi izbucnit un conflict spontan între doi bărbați, pe fondul căruia bărbatul de 29 de ani ar fi amenințat un bărbat în vârstă de 40 de ani cu un obiect contondent.

Comunicat IPJ Mureș:

A fost pus în executare un mandat de aducere, în vederea audierii, iar Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

Știrea inițială | Polițiștii din Mureș au descins la locuința lui Daniel Mocanu din Ștefănești, manelistul fiind acuzat că a amenințat un tânăr cu cuțitul într-un club din Târgu Mureș. Incidentul a avut loc la începutul lunii iulie, însă polițiștii s-au autosesizat după ce momentul a fost publicat pe rețelele de socializare de către cântăreț.

Se fac cercetări „într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase”, au declarat surse din anchetă pentru ziarul Libertatea.

Dani Mocanu nu a oferit până acum o reacție pe paginile sale de socializare legată de acest incident. De asemenea, videoclipul pentru care este vizat de percheziții a fost șters de pe TikTok.

Dani Mocanu a fost implicat într-un alt dosar, după ce a lansat o melodie considerată sexistă, instigând la violență asupra femeilor. „Dacă nu aveam niște avocați bine documentați, azi mă aflam în închisoare, ținând cont de faptul că primisem deja șase luni de închisoare”, a spus cântărețul recent într-o emisiune la Antena Stars.

În 2017, Mocanu a fost arestat și pus sub acuzație în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița, fiind învinuit de conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane.

Cântărețul, alături de alte persoane, era acuzat că a trimis un număr de fete tinere să se prostitueze în Marea Britanie și Irlanda.

Urmărește-ne pe Google News