Sadlo, care a apărut în sezonul 2021 a reality-show-ului „Insula iubirii”, versiunea poloneză, a recunoscut că a conspirat pentru a furniza narcoticele, în perioada martie 2022 – mai 2023.

Tânăra, care era „curier”, a fost reținută de poliție după ce a zburat către aeroportul londonez Heathrow de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), în cadrul unei investigații ample, „Operațiunea Matrix”, care viza o contrabandă cu droguri la scară largă, de peste 60 de milioane de euro.

Magdalena Sadlo

În luna martie, 9 bărbați au primit pedepse de închisoare în cumul de 106 ani pentru implicarea lor în traficul de droguri.

Rețeaua a fost descoperită când poliția a confiscat un kilogram de cocaină în Bowness-on-Windermere, în Lake District, în februarie.

Banda a introdus ilegal cantități masive de cocaină în Marea Britanie înainte de a o distribui prin livrări „în stil Amazon”.

În momentul arestării, Magdalena Sadlo locuia la Londra și se descria ca fiind o „blondă spontană, sigură în sine, pe care te poți baza”. De asemenea, ea recunoscuse anterior, la „Love Island”, că „a furat” iubitul unei alte femei.

Înregistrată anterior la o adresă din Ingleton, Berkshire, ea este arestată preventiv până la pronunțarea sentinței, în octombrie.

Potrivit paginii ei de LinkedIn, înainte de a apărea la reality-show Sadlo a lucrat în vânzări, inclusiv la Ascot, înainte de a fonda o companie de închiriere de iahturi de lux în Dubai, la începutul acestui an.

În perioada petrecută în versiunea poloneză a show-ului Love Island, ea era una dintre „ispitele” însărcinate să încerce să-i ademenească pe bărbați să renunțe la partenerele cu care sosiseră.

Urmărește-ne pe Google News