Gălăţenii au fost serviţi cu bucate tradiţionale chiar de preşedintele CJ Galaţi medicul Nicolae Bacaşbaşa şi de primarul Marius Stan, ajutaţi de consilierii locali şi judeţeni. În plus, toată pregătirea a fost observată cu ochi critic de cel mai mare arbitru român al tuturor timpurilor, octogenarul Nicolae Rainea, care a şi fluierat semnalul începerii sărbătorii.
Pentru petrecere au fost sacrificaţi 25 de porci în total peste o tonă de carne a permis pregătirea a 4.500 de porţii ”Este un Crăciun al inimilor făcut pentru toţi gălăţenii. Astăzi îi servim noi toţi aleşii locali şi avem grijă să fie mâncarea bună”, a declarat Marius Stan.
Atmosfera a fost încinsă de formaţii de muzică populară aflate pe o scenă din apropiere, costurile petrecerii ridicându-se la 30.000 de euro.
 VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 45

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 45

 
 

Urmărește-ne pe Google News