Rămășițele automobilului Porsche 911 GT3 au fost găsite, miercuri seară, pe iarba de lângă autostrada A44. Șoferul în vârstă de 52 de ani a pierdut controlul mașinii sport de 200.000 de euro, iar bolidul de lux a fost aruncat 250 de metri și a ajuns pe un câmp de lângă autostradă. Mașina a luat foc imediat.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Cei doi oameni din interior, tatăl de la volan și fiul în vârstă de 20 de ani, au murit în epavă, la locul accidentului, și au fost atât de grav desfigurați, încât poliția nu a putut determina inițial identitatea lor. Un purtător de cuvânt al Poliției a declarat pentru Bild: „Există o suspiciune inițială privind o cursă ilegală de vehicule cu motor”. Joi dimineață, poliția a anunțat: „O a doua mașină a fost implicată în cursă. Au existat informații de la martori despre această mașină”.

Potrivit informațiilor Bild, mașina circula cu peste 200 km/h. Limita de viteză în această porțiune de autostradă este de 120 km/h.

„Ancheta a dus rapid la depistarea unui bărbat de 39 de ani care este suspectat de implicare în cursă. A fugit de la locul accidentului”. E vorba despre șoferul unui Mercedes care a fost reținut miercuri noaptea, dar eliberat ulterior, după ce i-au fost confiscate mașina și telefonul mobil.

Urmărește-ne pe Google News