Spune că e atacat de preşedinte

În schimb, nu a precizat ce va face dacă se dovedeşte “plagiatul”, preferând să arunce lupta pe teren politic. El l-a acuzat pe Traian Băsescu că încearcă să-l intimideze şi să-l facă să renunţe la deplasarea la Consiliul Europei, ce va avea loc pe 28 iunie la Bruxelles. “Şi ultimul copil îşi dă seama cine şi de ce îmi spunea «dottore» în urmă cu câteva zile”, a precizat Ponta, referindu- se la o declaraţie a preşedintelui Traian Băsescu.

Ioan Mang, forţat să plece

Ultimul scandal de plagiat l-a avut în prim-plan pe fostul ministru al educaţiei, Ioan Mang (foto), care a fost acuzat de mai mulţi specialişti străini că le-a “furat” cercetările în domeniul informaţicii. Mang a fost forţat să demisioneze la presiunea mass-media.

Dezvăluirile au apărut în presa din străinătate

Conform revistei Nature, care susţine că a accesat documente prezentate de o persoană anonimă, mai mult de jumătate din teza de doctorat a lui Victor Ponta, privind Curtea Penală Internaţională, ar conţine texte copiate. Nici revista Nature, nici Frankfurter Allgemeine Zeitung nu au publicat, până la această oră, părţile din text vizate de acuzaţia de plagiat. Implicat într-un scandal asemănător, politicianul german Karl-Theodor zu Guttemberg şi-a dat demisia din funcţia de ministru al apărării.
Ponta, desfiinţat: „SINGURA IEŞIRE CÂT DE CÂT ONORABILĂ E DEMISIA”
SCANDALUL PLAGIATULUI. Iată INTEGRAL pasajele incriminate din plagiatul suspectat al lui Victor Ponta!
Ponta, despre scandalul de plagiat: ”Dacă am greşit, renunţ la titlul de doctor. Nu îmi aduce nici un beneficiu”
Victor Ponta: ”Băsescu a dat mesaje prietenilor săi să scrie despre asta”

Urmărește-ne pe Google News