DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Ponta, întrebat dacă Iliescu ar mai câștiga azi alegerile: „Nu!”. Ce spune despre Băsescu şi Iohannis

« Înapoi la articol

Comentarii (8)

Sfantul__Cuvios_Pafnutie   •   09.09.2024, 17:24

Totuşi, de ce i se mai cere părerea lui Ponta? Despre ăsta, Dragnea, Orban sau Năstase ar trebui să se audă doar când își deschid cont pe Onlyfans.

Prodromos   •   09.09.2024, 11:18

TU afirmi ca Basescu e inteligent pentru ca nu a putut fi "fentat" de tine. Si ca "raul" despre care vorbesti nu a fost facut pentru ca nu si-l dorea. Doar nu pentru ca te-ai fi opus tu. ATATA VREME CAT SPUI CA TE-A LAMINAT DECIZIONAL, NEAVAND ASTEPTARI! Ca te contrazici, este bine. Fiecare pasare pe limba ei piere> Dar sa te erijezi in livrator de note si calificative in contextul in care nu stii nici macar sa citesti note - urechistule!, e tipic pontist! Ca si scoala, ca si expertiza post universitara, ca si experienta pre - pensionara! La insectar, plagiar!

ankadumitriu   •   09.09.2024, 10:38

Basescu ar castiga detasat alegerile..fara nici o indoiala.

hurricane   •   09.09.2024, 08:23

doctore, gura mica si stai pitit cu tot partidul tau de 0%, o intrebare - mai plangi la grindeanu sa iti dea un loc in partid ?

BONY   •   07.09.2024, 18:12

Iliescu n-ar fi infulecat popcorn in fata televizorului intre turul 1 si 2, asteptand ca victoria in alegeri sa-i vina pe tava. Acum isi da cu parerea, chipurile ca consultant...

HOPAHPO   •   07.09.2024, 18:08

Ponta un zero dupa un zero la stanga .

musatm000   •   07.09.2024, 18:02

Pisica cand nu ajunge la slanina spune ca miroase urat...Paimai Pinochio ai primit un sut de la romani de ai disparut prin tribunale,acuma vii si spui ca Basescu a fost rau,stie toata tara ca este securist,s-a aflat totul si de miliardele furate de prietena ta Udrea si de "salvatorii" ce te-au scapat de puscarie ,dar ce asteptari sa ai dumneata de la Iohanis cand el a fost profesor are rezultate, pe cand dumneata nici macar imnul tarii nu-l stii.O acuzi pe Lasconi ca pupa icoane dar dumneata mergeai prin toate catunele si o faceai pe crestinul ,fatarnice ce esti . daca Lasconi este credincioasa este treaba ei ,o intrebare ,ai avea curaj sa candidezi macar la Cirogarla ca primar? nici dracul nu te alege,om de doi bani ce esti...

parpalache   •   07.09.2024, 13:54

Pai ce zice Ponta și ce ne„vinde noua domnișoara Ionela(Stanila),in fraza introductiva!Ca din articol rezulta ca... nicidecum ca Ponta sa-l „prefere pe actualul președinte”!A zis ca amândoi au facut rau(țarii)-dar in timp ce pe Basescu il detesta(ca pe un tip diaboic),despre Johannis... vorbește cu dispreț!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close