Carmen Ichim a solicitat, în ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență responsabililor din Poliție, Jandarmerie și Inspectoratului pentru Situații de Urgență, dar și organizatorilor de evenimente ce implică prezența unui număr mare de persoane să fie prevăzători pentru a evita eventuale evenimente nedorite sugerând că ar fi de fapt vorba de atentate teroriste.

„Ținând cont de faptul că numărul de imigranți a crescut și la noi destul de mult, ținând cont de ce se întâmplă la nivel internațional, aș vrea ca atunci când la nivelul localităților mari se întâmplă acțiuni din acestea cu mari aglomerații, organizatorii să vă luați măsuri de precauție si Poliția și Jandarmeria și ISU să ne luăm măsuri de protecție astfel încât să nu avem și noi vreun eveniment nedorit”, a spus prefectul Carmen Ichim la ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Prefectul județului Buzău a avertizat că urmează 31 decembrie și că prin toate piețele vor fi mari aglomerări de oameni.

„Nu suntem noi o țară cu prea mare importanță, dar venim la conducerea Uniunii Europene și atunci am putea avea așa ceva. Trag deci un semnal de alarmă să fim pregătiți pentru evenimente care implică participarea multor persoane. E mai bine să fim mai atenți”, a mai spus prefectul Carmen Ichim.

Citește și: Directoarea unei agenții păgubite de Omnia Turism: ”Ne-au amenințat cu moartea”

Urmărește-ne pe Google News