VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

FOTO – Dumitru Angelescu

Astfel, bucureștenii… și nu numai… vor putea petrece de Revelion în Piața Constituției, la un spectacol organizat de Primăria Municipiului București, prin intermediul ARCUB.

Revelionul din Piața Constituției va fi marcat de cei o sută de ani de la Marea Unire. Pe scenă vor urca artiști români îndrăgiți, precum Delia, Carlas Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stam, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori, dar și un invitat special de peste hotare: cunoscutul Dj ATB.

Dacă nu ai încă planuri de Revelion, iată ce concerte sunt organizate în marile orașe din România. Află ce show-uri pregătesc primăriile și ce artiști urcă pe scenă în noaptea dintre ani!

Așadar, în noaptea de 31 decembrie, va avea loc „Revelionul 2018-2019”, în Piața Constituției.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, se va restricționa traficul rutier, în perioada 31 decembrie 2018, începând cu orele 13.00 – 01 ianuarie 2019, până la orele 06.00, pe Bd. Unirii, perimetrul cuprins între Bd. I. C. Brătianu și Piața Constituției (inclusiv cele două bretele adiacente acesteia), dar și pe Bd. Libertății, segmentul de drum cuprins între Calea 13 Septembrie și Bd. Națiunile Unite.

Rute ocolitoare:

-Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Bd. Regina Maria;

-Calea 13 Septembrie – Str. Izvor– Bd. Naţiunile Unite – Spl. Independenţei;

-Bd. Corneliu Coposu – Spl. Independenţei – Bd. Naţiunile Unite – Str. Izvor;

-Bd. Unirii – Spl. Independenţei – Bd. Naţiunile Unite – Str. Izvor.

Brigada Rutieră Bucureşti recomandă tuturor conducătorilor de autovehicule să evite să se deplaseze în perimetrul de desfăşurare a evenimentului, să opteze pentru parcările din zona adiacentă şi să circule cu maximă atenţie atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni.

Solicităm tuturor participanţilor la trafic să respecte indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi în trafic şi să urmeze recomandările acestora.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

Vezi programul Metrorex și RATB de Revelion! Metroul, 16 linii de autobuze și trei linii de tramvai vor circula inclusiv în noaptea de Anul Nou.

GALERIE FOTO – Dumitru Angelescu


Citește și… Topul câștigurilor din muzică în 2018. Ștefan Bănică jr e regele încasărilor, cu jumătate de milion de euro!


 

Urmărește-ne pe Google News