Orbán a fost fotografiat îmbrăcat lejer, în bermude și cu o cămașă descheiată, alături de soția și de una dintre fiicele lor, la restaurantul Cafe Bar Luka.

Orbán s-a căsătorit cu Aniko Levai în 1986, pe vremea când era încă student. Au împreună 5 copii, Flora, Rahel, Roza, Sara și Gaspar.

Viktor Orban și Aniko Lévai, soția sa. Foto: 24sata.hr

Localul are o reputație bună în zonă. Pe baza a peste 100 de feedback-uri pe un site turistic, are un rating mediu de 4,5 din 5.

Clienții laudă „vinul excelent, îmbuteliat în apropiere, creveții proaspeți și sardinele la grătar servite cu o salată grecească pregătită unic”.

Preparatele din pește costă între 18 și 30 de euro, felurile principale de carne costă între 15 și 28 de euro, în timp ce cupele de înghețată și alte deserturi costă între 4 și 8 euro. Cocktailurile sunt între 7,5 și 10 euro.

Prim-ministrul Ungariei merge de zeci de ani în vacanță la Marea Adriatică. Ghidul turistic Marin Skenderovic, care a organizat mai multe dintre călătoriile sale în trecut, a explicat că „mai important pentru Orban decât numărul de stele este ca spațiul de cazare să fie situat direct pe plajă, cu o priveliște frumoasă asupra golfurilor și insulelor. Îi place să navigheze și să mănânce pește și fructe de mare”.

Insula Sipan, sudul Croației, are 16 km pătrați și puțin peste 400 de locuitori. Administrativ, aparține de Dubrovnik, 17 kilometri nord-vest. Este separată de coasta continentală de canalul Koločep.

În ultimii ani, Viktor Orban a fost în vacanță pe insulele croate Miljet și Vis.

Urmărește-ne pe Google News