Ardern (38 de ani) a decis să lucreze la domiciliul său din Auckland până în acest weekend, înainte de a reveni în capitala Wellington. Într-un mesaj postat pe Facebook în urmă cu o săptămână, ea a precizat că familia ei este ”foarte, foarte bine”.

”Viaţa va fi, evident, puţin diferită”, a adăugat ea legănând-o pe fiica ei, Neve, născută la 21 iunie.

Parternerul ei, Clarke Gayford (40 de ani), care prezintă o emisiune de televiziune despre pescuit, a decis să-și ia concediu parental pentru a se ocupa de primul lor copil, scrie Agerpres.

În timpul campaniei electorale, Jacinda Arden a refuzat să răspundă întrebărilor legate de intențiile sale în materie de maternitate. Acest lucru nu ar trebui să aibă consecințe asupra carierei femeilor, a susținut ea.

După ce a anunțat că este însărcinată, Arden a declarat că nașterea nu va avea consecințe asupra capacității sale de a-și îndeplini atribuțiile. „Sunt însărcinată, nu handicapată”, a spus ea atunci.


CITEȘTE ȘI: VIDEO/ Alex Velea, cea mai de suflet mărturisire despre Antonia.”Nu mă așteptam ca o femeie ca ea să mă iubească atât de mult, mai mult decât îmi poate pielea”


FOTO: EPA

Urmărește-ne pe Google News