DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Preotul-regizor român Ciprian Mega a slujit într-una dintre bisericile Kremlinului, în urmă cu 6 zile: „Sunt om liber și nu-mi va impune nimeni ce să fac”

« Înapoi la articol

Comentarii (16)

Nexus   •   29.04.2024, 15:22

Foarte urat din partea lui....rusii au mainile pline de sangele romanilor si ale basarabenilor.....Chiar era nevoie de promovare la Moscova sau de o sponsorizare in ruble?????.....Rusii NU ne respecta, ne ameninta cu rachete, tezaurul Romaniei de 90 de tone de aur s a facut pierdur....despre ororile facute de armata sovietica la trecerea prin Romania nici NU mai amintesc......Rusine parinte Mega si domnul Visan inbatraneste urat............

sebu   •   29.04.2024, 09:31

Va incumetati sa spuneti ca stiti adevarul in totalitate ? Cand adevarul va iesi la suprafata o sa va cruciti de ceea ce veti descoperi.

theo_s   •   28.04.2024, 16:01

Mi-a atras atentia un amic sociolog la comentariile la acest articol. Le-am citit si ii dau dreptate. Exemple "de manual" de gandire 100% stalinista, de cea mai solida substanta bolsevica, in toate comentariile care critica, aliniate disciplinat la propaganda oficiala, tot ce are legatura cu Rusia, Putin, etc. Chestia sinistra e ca habaucii care le scriu nici nu-si dau seama. Pe scurt, toti aia care cred ca sunt cu democratia si cu Vestul, sunt, in realitate, niste micuti Ho Chi Minhi. Pt. cenzura: vad ca publicati fara retineri insulte, pe langa care termenul "habauc" e chiar inofensiv. OK?

radutatii   •   28.04.2024, 14:50

Uite-așa Vișan, Mega, Sosoaka, Gușă, Puric, Simion, Tîrziu și alți trădători profită de slăbiciunile democrației și ale statului român și ne sfidează.

54GigiStan   •   28.04.2024, 10:10

Bravo lor! Oameni de toata isprava, nu destia *** de Radu Tudor.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

jonradu   •   28.04.2024, 06:45

Intr-o tarà normalà dacà sar respecta dogmele bisericesti ai fii trecut la categoria 'mirean' imediat. Tu faci apologia dictaturii,si prea-slàvesti un asasin si complicii lui. De ce dracu nu ai mers la Kiev sà tii slujbe in favoarea sàracilor copii care mor nevinovati di cauza unui pshihopat. Tu si Visan santeti 2 draci travestiti in sfintii arginti. Doi ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

dabaca2020   •   27.04.2024, 18:44

Sunt ,unii romani care pentru ,,un pumn de arginti,, ar vinde pe oricine ! Dar in cazul nostru povestea se extinde si la popi ,NU i-am ,,simatizat niciodata . De fapt dupa informatiile de pe net : ---In romania ,avem ,mai multi popi decat Militari activi !!! --- Cred ca nu mai au rost comentarii ,Iar acest ,,popic ,ar trebui lasat in continuare ,acolo unde-i place ,adica acolo la rusi !! --Acum i se potriveste numele de IUDA !!

Petru33   •   27.04.2024, 17:25

Cum au aparut *** platiti de americani cu 0,1 bani ptr fiecare comentariu. Cat de disperat sa fii dupa bani,si cat de nestiutor de ati castiga banii prin munca,ca sa poti posta mizeriile astea!

Acest comentariu a fost moderat pentru: încalcă regulile site-ului.

HOPAHPO   •   27.04.2024, 12:09

Sant sigur ca la slujba facuta a amintit de Putin si ia urat sanatate, ca asa se obisnueste la toate slujbele sa pomeneasca pe mai marii bisercilor si pe presedinte . Ma intreb cum a facut o stiind ca a dat ordin sa omoare mii de oameni. Acest preotel care il mananca in *** nu ar trebui sa mai slujeasca in Romania si speram ca se va tine cont de raul facut mergand la diavol si sarutandui mana. Au fost si inca mai sant preoti care colaboreaza cu politia si cu puteri straine pentru un pumn de arginti . Ar trebui sa ii verifice bagajul cand se intoarce in Romania . Niciodata nu se stie cum poate aparea o bomba in miniatura ... Nu stiu ce vor face credinciosii de acum inainte , dar sper sa nu se mai spovedeasca fariseului cu haine de popa .

Catalin08   •   27.04.2024, 12:08

Vanzatori de tara au existat din totdeauna, ii putem vedea si pe aici, prin comentarii, ***, insetati de sangele bietilor Ucrainieni, gata, gata sa-si vanda tot ce au pentru tatutul atomic care sta ascuns prin buncare luptand panala ultimul rus. Haide Ucraina, spre victorie, trimite *** inapoi in cotetul din care au iesit!!

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close