La Târgul Boieresc, bucătarii prepară o serie de bunătăți pe grătar: cârnați de casă uriași învârtiți, cotlete fragede de berbecuţ, friptane boiereşti, mititei boiereşti, pui fripţi la ţepuşă, pulpe de pui fripte, cârnaţi boiereşti, cârnaţi mioritici, ceafă de porc friptă, pastramă de oaie, frigărui de mânzat şi multe alte bunătăţi.
Evident că nu vor lipsi păstrăvul la grătar, platoul pescarului, dar şi cartofii Domniţei, cu rozmarin, cartofi ţărăneşti şi legume asortate pe grătar, promit organizatorii.
Pentru amatorii de bunătăţi la ceaun există sărmăluţe, iahnie cu ciolan şi nu în ultimul rând varză călită cu cârnaţi.
Târgul Boieresc din Centrul Bucureștilor începe astăzi, de la ora 14.00 și se desfășoară și mâine și duminică, între 10.00 și 21.00 în Parcul Alexandru Ioan Cuza (zona Globului, intrarea dinspre bd. Liviu Rebreanu).