UPDATE 22 iunie, ora 12.14: TAROM va organiza două zboruri săptămâna viitoare, unul dus și unul întors, pentru românii care vor să vadă meciul cu Slovacia, iar prețul este unul enorm.

„TAROM anunță triumfător că va opera un zbor suplimentar pe ruta București – Frankfurt – București pentru fanii naționalei. Decolarea va avea loc în data de 26 iunie, iar returul va fi operat a doua zi, în 27 iunie 2024. Prețul pentru un bilet dus-întors pe care suporterii care nu și-au planificat până acum transportul până la Frankfurt trebuie să-l plătească, dacă vor să zboare cu compania aeriană de stat, este de minimum 695 €, potrivit site-ului TAROM”, a anunțat site-ul specializat în aviație, Boarding Pass.

***

Știrea inițială: TAROM introduce săptămâna viitoare două zboruri speciale București și Frankfurt, unul dus și unul întors, pentru suporterii care vor să vadă ultimul meci al României din grupele Euro 2024, cu Slovacia, programat pe 26 iunie, au anunțat TAROM și FRF, care nu au precizat însă cât costă biletele.

„În contextul în care, pe data de 26 iunie, pe stadionul din Frankfurt, România va juca meciul cu Slovacia care închide grupa E a Campionatului European, TAROM a pus la dispoziția suporterilor echipei naționale a României două curse dedicate”, se arată pe site-ul Federației Române de Fotbal.

Pe 26 Iunie, zborul special TAROM RO1301 va decola de pe Aeroportul Otopeni la ora 08.50 și va sosi la Frankfurt la 10.30 (ora locală). După meciul cu Slovacia, pe 27 iunie, cursa RO1302 va pleca din Frankurt la 11.30 și va reveni pe Aeroportul Otopeni la ora României 14.55.

„Suporterii au și șansa de a prinde ultimele bilete pentru partida cu Slovacia. UEFA le va pune în vânzare cu două zile înainte de meci, adică pe 24 iunie”, a transmis FRF.

TAROM și FRF nu au anunțat însă cât costă biletele de avion, ci doar că pot fi comandate de pe site-ul companiei aeriene.

România va întâlni Slovacia pe 26 iunie, la Frankfurt, de la ora 19.00, în ultima etapă a grupei E a Campionatului European de fotbal din Germania.

Urmărește-ne pe Google News