În prezent, un Duster poate fi cumpărat cu 16.990 de euro, pentru versiunea Essential echipată cu motorul ECO-G 100.

Prin această scădere a prețului se încearcă atragerea cât mai multor clienți către noul model, având în vedere scăderea alarmantă a vânzărilor de automobile din România, în ultimele două luni.

Noul preț afișat de Dacia pentru Duster este oferit în anumite condiții, fiind incluse mai multe reduceri simultan. Una dintre ele, de 810 euro, este acordată de Renault Commercil Roumanie, distribuitorul mărcii Dacia pe piața din România, iar cealaltă, în valoare de 1.000 de euro, este acordată de campania Dacia Credit.

Totodată, o scădere de preț este aplicată de Dacia și pentru noul Spring, care poate fi comandată cu livrare în acest an.

Inițial, mașina a avut un preț de lansare de 16.900 de euro, dar în urma campaniei lansată de Dacia, acesta a scăzut la 10.600 de euro cu tot cu prima Rabla Plus (aproximativ 5.100 de euro).

În aceste condiții, prețul de la care pornește mașina a coborât la 15.700 de euro, cu 1.200 de euro mai mic decât prețul de listă.

Celelalte modele din gama Dacia rămân la prețurile anunțate deja: 13.300 euro pentru Sandero Stepway, 16.390 euro pentru Jogger și 12.500 euro pentru Logan, prețuri de intrare în gamă, pentru versiunile echipate cu motoarele cele mai mici.

La Sandero, motorul din ofertă este TCe 90, la Jogger ECO-G 100, iar la Logan de asemenea TCe 90. Echipamentele standard de pe versiunile cu cele mai mici prețuri diferă în funcție de model.

Urmărește-ne pe Google News