După ce imaginile cu câteva tinere frumoase care- şi făceau poze prin locuinţa lui Silvio Berlusconi, 72 de ani, au fost difuzate în presa internaţională, întreaga Italie a luat foc, unii numindu-l pe premier un “bătrân în călduri şi pervers”.

Valeria a găzduit-o pe Columbeanca

În plus, se pare că “fetiţele” la care a apelat Berlusconi sunt toate manechine şi ar fi fost alese pe sprânceană şi plasate la petreceri ca dame de companie chiar de Valeria Marini, una dintre cele mai apreciate vedete TV din Peninsulă. Ei bine, aici apare legătura cu Monica Columbeanu, Valeria fiind buna prietenă a româncei şi cea care a găzduit-o pe aceasta în Italia, iarna trecută, când a avut o mulţime de prezentări de modă în Peninsulă.

Monica şi Valeria au multe lucruri în comun. Ambele sunt frumoase, celebre şi căsătorite cu afacerişti bogaţi şi mai în vârstă decât ele: Monica are 21 de ani şi e măritată cu Irinel Columbeanu (52 de ani), iar Valeria (42 de ani), cu Vittorio Cecchi (67 de ani). Valeria Marini a negat, ieri, informaţiile apărute şi crede că tinerele au fost plătite pentru a murdări imaginea ei de vedetă.

Urmărește-ne pe Google News