Supravieţuitorii sunt uimiţi şi convinşi că a fost întradevăr un miracol faptul că Miluţă a scăpat din ghearele morţii, fiind surprins de groaznicul incendiu în primul rând, lângă scenă, în zona devenită cimitir pentru mai toţi care se aflau acolo.
Resuscitat după momentul tragediei şi transportat de urgenţă la Spitalul de chirurgie plastică şi reparatorie în fatidica noapte de 30 octombrie, cu arsuri pe 25% din suprafaţa corpului şi probleme la aparatul respirator, Miluţă a fost operat imediat şi urmează să mai suporte o intervenţie, de reconstrucţie.
«Nimeni nu o să mai fie la fel»
Starea sa este acum stabilă, a fost mutat de la Terapie intensivă în salon, este conştient, coerent şi plin de bandaje, iar primul lucru pe care l-a făcut artistul fotograf de pe patul de spital, când şi-a revenit din comă, a fost o poză. Nu un cadru abstract, ci un instantaneu cu Biserica Sf. Gheorghe din vecinătatea spitalului, pe care o zăreşte zilnic pe fereastra rezervei.
“Nu pot spune că voi trece uşor peste sau că o să fie bine, pentru că nimeni nu o să mai fie la fel după toată povestea asta…”, ne-a declarat Miluţă, care poate fi ajutat să redevină la fel ca înainte prin donaţii în contul deschis pe numele său – IBAN RO45INGB00- 00999904202917, deschis la ING Bank, sucursala 1 Decembrie, ori al iubitei sale, Ana-Maria Gavrilă – RO12UGBI00- 00762002799RON, deschis la GARANTI BANK S.A.

Urmărește-ne pe Google News