Politicianul aruncă vina pe PSD și anunță că totul ar fi, de fapt, o manevră, în așa fel încât Marcel Ciolacu să ajungă în ultimul tur cu Goerge Simion.

„Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD.

Este știut faptul ca Marcel Ciolacu este cel mai avantajat de un tur 2 cu George Simion, după modelul din 2000, intre Iliescu și Vadim. În varianta unui tur 2 cu Nicolae Ionel Ciucă, Ciolacu pierde în fața electoratului de dreapta.

Nu mi-a fost niciodată simpatică, doamna Sosoaca, nici acum, dar aici e clar că PSD a făcut tot posibilul pentru a scăpa de candidatura ei, pentru a-i face culoar lui Simion, blatistul de casă al PSD.

De altfel, pe culoarele politicii, pesediștii vorbeau încă de săptămâna trecută despre eliminarea Dianei Șoșoacă, din cursa pentru Cotroceni. In aceste condiții, mobilizarea votanților de dreapta, în jurul celui mai puternic partid de dreapta, PNL, devine esențială, în confruntarea din decembrie cu PSD”, a mai scris Florin Roman.

Candidatura Dianei Șosoacă la Președinție a fost respinsă de CCR, în cursul zilei de sâmbătă, lucru care a lovit-o crunt pe politiciană.

Urmărește-ne pe Google News