DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Primarul din Ceatalchioi, după declarațiile din Libertatea despre bucățile de dronă: „E o chestie sensibilă, mi s-a atras atenția”

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

mica   •   08.09.2023, 17:17

Vor sa-i inchida gura?

TzkAlex   •   08.09.2023, 14:13

Asta vrei primare și tu și vecinii noștrii care ne iau doar la mișto când au ocazia sa ne băgați Intr un razboi care nu este al nostru! Nu este al nimănui defapt.

Moshu   •   08.09.2023, 12:26

Doaaamneee ce "oshtire"....pai unui premare de comuna trebuie sa "i se faca o recomandare" ca sa-si dea seama ca e "o situatie sensibila" pentru ca pe el nu-l ajuta mintea sa inteleaga asa ceva ?!? Si pe voi de asemenea ! Mai terminati naibii cu "scarmanatul ...nimicului" ...deontologilor !!

Krausser   •   08.09.2023, 12:05

Plantata de ucraineni a vrut sa zica. Dar cum presa e deja vanduta, nu mai exista obiectivitate sau relatare a faptelor asa cum sunt ele de fapt. *** ucrainene tot cauta sa bage soparla prin gard sa atraga OTAN in conflict. Penibil.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

DoarDiviziaB   •   08.09.2023, 11:36

sigur drona a cazut in romania insa tot la fel de sigur nu teriotoriul romaniei a fost vizat. dupa ce se va incheia ancheta s-ar putea sa aflam ca de fapt ea a fost intai doborat de ucrainieni dupa care a cazul la noi. la fel ca si in cazul rachetei cazute in polonia. daca va fi asa cu siguranta nu poti sa acuzi rusia ca a facut ceva impotriva romaniei. evident ca nu poti acuza nici ucraina ca se apara insa hai mai usor cu istericalele astea. NATO trebuie sa intervina DOAR daca romania este atacata direct nu daca dintr-un accident cade ceva pe aici.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close