Programul intitulat Școala de Vară 2018 este organizat de Centrul pentru Tineret al Municipiului București, instituție aflată în subordinea Primăriei Capitalei. Proiectul presupune cazare 6 nopți la hotel de 3 stele și 3 mese pe zi. Nu este asigurat transportul. Cazarea se va face în stațiunile Neptun, Eforie Nord, Costinești.

Valoarea totală a programului Școala de Vară 2018 organizat este 6.997.162,95 lei, adică 1.508.009 de euro (euro fiind 4.64 lei, cursul BNR de astăzi), potrivit informațiilor furnizate de municipalitate. Participanții vor fi cazați la hotelurile Miorița și 2D Resort & Spa din Neptun, la hotelurile Felix și Sirius din Eforie Nord, la hotelurile Vox Maris și Vraja Mării din Costinești. “Până în momentul de față, în Programul Școala de Vară 2018, s-au înscris online 2.206 persoane, dintre care 843 au depus și dosarul la Biroul de Relații cu Publicul al CTMB (înscrierea se face în două etape: înscriere online, urmată de depunerea dosarului la Biroul de Relații cu Publicul) ”, a transmis Primăria Capitalei la o solicitare a ziarului Libertatea.

Perioada de desfășurare este 5 august- 29 septembrie

Pentru organizarea programului Școala de Vară 2018, în urma procedurilor de achiziție, au fost contractați următorii operatori economici: S.C. INNOVERA CONSULTING S.R.L. , S.C. TRAMP TRAVEL INTERNATIONAL S.R.L.,  S.C. Biroul de Turism pentru Tineret SA, S.C. Lean Project Management Consulting S.R.L și S.C. UNIQUE PROMO S.R.L.

Implementarea acestui proiect este necesară bunei desfășurări și îndeplinirii activităților aferente obiectului de activitate al Centrului pentru Tineret al Municipiului București, contribuie în egală măsură la atingerea unuia dintre principalele obiective ale CENTRULUI PENTRU TINERET AL MUNICIPIULUI BUCUREȘTI și anume: “Promovarea participării sociale active a tinerilor și studenților din București cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani prin desfășurarea unor activități de seminarii de formare și dezvoltare personală.”

Alături de seminariilor de formare, tinerii au în program cursuri de dans și flash- mob. Întrebați de ce era nevoie de aceste cursuri, reprezentanții municipalității ne-au transmis: Cursurile de dans, practicate într-un cadru de grup, pe lângă beneficiile pe care le au asupra sănătății  fizice și mentale, sunt o foarte bună modalitate de a îmbunătăți capacitățile de socializare. De asemenea, prin dans, tinerii își dezvolta capacitatea de reacție și precizie în coordonarea mișcărilor”.

Școala de vară se desfășoară în perioada 5 august- 29 septembrie 2018.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Poiana Horea, satul născut la 1918 care abia în prag de Centenar a primit curent!

 

 
 

Urmărește-ne pe Google News