Procurorii DNA îl vor cerceta pe Gheorghe Anghel, fostul primar din Caracal, pentru abuz în serviciu asimilat faptelor de corupție în legătură cu modul în care a dat în folosință un teren de 10.000 de metri pătrați, contracte de asigurări pentru bunurile primăriei și pentru plata a 70.000 de lei unei societăți.

În dosarul nou format va fi verificat și modul în care o altă funcționară ar fi falsificat mai multe documente pentru a putea lua din vistieria instituției 55.000 de lei în scopuri personale.

Cine a băgat mâna în vistierie

Femeia denunțată de funcționara Primăriei Caracal că a luat din vistieria instituției 55.000 de lei în interes persoanla, Mariana Benghe, are 61 de ani, studii superioare și este pensionară.

Pe parcursul anchetei, ea a avut o atitudine nesinceră și nu a recunoscut faptele.

Femeia a încercat să arate că nu a știut nimic despre efectuarea plăților direct din casieria Primăriei Caracal și mai ales că ar fi luat 55.000 de lei, în baza unor documente emise în numele unor societăți comerciale cu sedii în București.

Despre fapta ei au vorbit cel puțin alți trei inculpați din dosar, iar expertiza grafică a peste 20 de chitanțe întocmite de aceasta pentru a acoperi luarea banilor din casierie întărește spusele acestora.

Urmărește-ne pe Google News