Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Accidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 19:30, când un logan condus de un adolescent de 17 ani fără permis a lovit trei mașini parcate și a trecut peste cei doi frați care ieșiseră din parc alături de mama lor. Băiatul de 9 ani a fost resuscitat în zadar zeci de minute, în vreme ce sora lui mai mică a fost transportată la spital grav rănită, cu un picior amputat.

Medicii au reușit să-i replanteze fetiței piciorul amputat, după o operație de șapte ore.

Șoferul vinovat a fugit imediat după accident și a fost prins luni de dimineață, fiind reținut pentru 24 de ore.

Sursa citată scrie că proprietarul Loganului pe care-l conducea tânărul împrumutase vehiculul unui alt tânăr, care l-a luat ca pasager pe autorul accidentului. În zona gării Cățelu, adolescentul de 17 ani i-a cerut șoferului mașina, să conducă și el, deși nu avea permis.

În cele din urmă, șoferul l-a lăsat să conducă, dar pe aleea din parcarea amenajată lângă gardul parcului, iar după doar 500 de metri adolescentul fără permis a lovit copiii și alte trei mașini parcate, după care a fugit de la locul accidentului.

HotNews scrie că parcarea de lângă Parcul Pantelimon a fost amenajată de Primăria Sectorului 3, condusă de Robert Negoiță, în 2018-2019, când spațiul verde a fost desființat și amenajate locurile de parcare, iar trotuarul a fost transformat în fâșie verde între șosea și parcare. Astfel, pietonii sunt nevoiți să meargă prin parcare, printre mașini.

Parcarea a fost făcută pentru a deservi parcul acvatic construit de primarul Robert Negoiță în Parcul Pantilimon, dar și pentru cei care folosesc spațiul verde sau metroul. Între parcare și parc există gard, dar intrările în parc, din parcare, sunt la distanță mare una de alta, astfel că pietonii, ca să ajungă în parc, trebuie să meargă destul de mult prin parcare.

Urmărește-ne pe Google News