Un polițist a fost filmat în timp ce lovea cu pumnii și picioarele un tânăr, după un conflict în trafic. Incidentul a avut loc duminică, 1 septembrie. Victima, pe nume Ionuț Popescu, tocmai își luase permisul de conducere, iar în urma incidentului s-a ales cu vânătăi pe mâini și față, dar și un dinte spart.

„El efectiv m-a atacat cu piciorul, a intrat prin geam cu piciorul și m-a lovit. După aceea mi-a dat câțiva pumni. Eu n-am avut nicio vină, eu aveam prioritate în sensul giratoriu și nu mi-am dat seama că l-am șicanat cumva. Am intrat în stația Euroil, iar dânsul a crezut că eu i-am tăiat calea și fără să-i fac nimic, m-a bătut și mi-a adresat injurii. Un polițist nu ar reacționa așa niciodată, orice om nu ar reacționa așa niciodată. Este o traumă pentru mine pentru că m-am speriat foarte tare”, a declarat Ionuț Popescu.

Nu-l iartă pe cel care l-a bătut măr

În continuare, tânărul a declarat îl va acționa în instanță pe cel care l-a bătut. Admite că nu este un șofer cu experiență, dar precizează că așteaptă sfaturi și sugestii de la ceilalți participanți la trafic, în niciun caz corecții fizice în cazul unui moment de neatenție.

„O să-l acționez în instanță, pentru că altfel nu se poate, era mai, mai să fie mușamalizat cazul. Doar după multe insistențe din partea tatălui meu, mi-au înregistrat plângerea oficial. Nici acum nu sunt bine sută la sută, am vânătăi pe mâini, pe picior, am un dinte spart, iar după agresiune mi-a curs mult sânge din nas”, a mai spus tânărul.

Urmărește-ne pe Google News