Filmulețul distribuit pe rețelele de socializare surprinde mai multe persoane fugind pe străzi și femei țipând speriate. La un moment dat, persoana care filmează îndreaptă telefonul spre o persoană întinsă pe asfalt și care pare a fi moartă sau rănită grav.

Trei persoane au murit și alte 12 au fost rănite de un bărbat înarmat, care a pătruns în zona Târgului de Crăciun pe podul Corbeau din Strasbourg și a deschis focul. Atacatorul încă nu a fost prins, dar a fost identificat de autorităţi. Este vorba despre Cherif Chekatt, în vârstă de 29 de ani, născut în Strasbourg, dar cu origini nord-africane.

Atacatorul ar fi avut asupra sa un AK-47 și a deschis focul în trei locații din apropierea târgului de Crăciun din Strasbourg.

Suspectul, cunoscut de serviciile de securitate franceze, a scăpat marți dintr-un schimb de focuri cu forțele de ordine și se pare că ar fi rănit. Miercuri dimineață, 350 de agenți de securitate erau pe urmele sale.


Citește și: Cine este atacatorul din Strasbourg. Un localnic de 29 de ani cunoscut de autorități pentru infracțiuni care nu au legătură cu terorismul


 

Urmărește-ne pe Google News