Este vorba despre mașina uneia dintre victime, mai exact a tinerei din Timișoara.  În imagini se observă că suspectul circula cu viteză foarte mare în momentul în care s-a izbit de un cap de pod și a fost rănit. 

Bărbatul, supranumit „Șacalul” a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru îngrijiri medicale.

După ce a fost externat, bărbatul a fost săltat polițiști și procurori în legătură cu cele două crime.

Le-a ucis pentru a le lua autoturismele

Anchetatorii au precizat că bărbatul și-a tâlhărit victimele, cărora le-a luat autoturismele. Mașina victimei din județul Tulcea a fost vândută, iar în momentul acciudentului încerca să comercializeze și a doua mașină, cea a fetei din Timișoara. 

„Datele de anchetă au condus la ipoteza de lucru că a fost acelaşi mod de operare al inculpatului reţinut, în sensul că le ucidea pe victime cu scopul de a le deposeda de autoturisme. Pe prima victimă a deposedat-o de un autourism Audi A4 pe care ulterior l-a înstrăinat, a făcut schimb cu alte persoane din judeţul Tulcea, iar acele persoane, după mai multe înstrăinări succesive au înmatriculat respectivul autoturism în Bulgalia. Celei de-a doua victime i-a sustras autoturismul marca BMW Seria 1, pe care l-a condus pe drumurile publice, iar pe data de 3 septembrie anul acesta, în timp ce rula între Sinoe şi Mihai Viteazu, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat, aşa încât inculpatul a ajuns la spital, iar maşina victimei a fost distrusă”, a afirmat Sadîc Zafer, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

FOTO: Captură video

Urmărește-ne pe Google News