Pe rețelele de socializare au apărut primele imagini cu urmările atacului din Siria. Internauții au publicat imagini cu laboratorul științific din apropiere din Damasc, care a fost complet distrus. Acesta ar fi locul în care ar fi fost produse arme chimice și biologice.

Laboratorul este una dintre țintele borbardate în această dimineață. Internauții comentează că această clădire era complet goală. De astfel, anterior, un oficial sirian pro-Assad a declarat pentru Reuters că bazele militare lovite au fost evacuate în urmă cu câteva zile datorită unui avertisment primit din partea Rusiei.

Statele Unite ale Americii, Franța și Marea Britanie au bombardat mai multe ținte guvernamentale din Siria, în special unităţi de producţie de arme chimice de care, conform Occidentului, ar dispune regimul lui Bashar al-Assad.

În total, peste 100 de rachete au fost lansate asupra acestei țări, iar regimul de la Damasc susține că o mare parte din ele au fost doborâte.

Operațiunea a avut loc la o săptămână după un atac chimic în orașul Douma, atribuit de Occident forțelor guvernamentale. Zeci de oameni și-au pierdut viața în urma atacului, despre care Rusia și Siria spun că a fost înscenat.



 

 

Urmărește-ne pe Google News