Autovehiculul numit ”roșu” poate ajunge să zboare cu o viteză de 45 km / h și poate efectua zboruri de până la 25 de minute.

Primele persoane care s-au ridicat cu drona în aer este un pasager și pilotul care conduce aparatul de zbor.

Deși primele teste de zbor au început să se facă în luna mai, dar abia zilele trecute a fost efectuat zborul cu persoane reale la bord.

Drona poate fi pilotată manual, de o persoană care stă pe scaunul pilotului, sau poate fi programată să meargă singură la destinație, iar pasagerii pot sta singuri să se relaxeze.

Într-o declarație scrisă, un purtător de cuvânt al companiei producătoarea declarat: „Aeronavele și dronele au potențialul de a transforma complet modul în care ne deplasăm pe distanțe scurte, fie că mergem la serviciu sau la o întâlnire cu prietenii și familia. În ansamblu, costurile mai mici și flexibilitatea îmbunătățită oferită de tehnologia aceste drone pot reprezenta soluții pentru indivizi, intreprinderi sau guverne din întreaga lume”, a explicat acesta.

Cele 16 motoare electrice cu care este echipată drona autonomă. sunt un alt motiv pentru care firma producătoare spune că Passenger Drone este un mijloc de transport cu zgomot cu emisii zero, de mare viteză și economic.


Citește și: Cum arată cea mai scumpă casă din lume. Prețul de vânzare a ajuns la 410 milioane de dolari


 
 

Urmărește-ne pe Google News