Bărbatul se îndrepta către litoral, alături de parteneră și cei doi copii ai lor. De altfel, femeia a fost cea care l-a trezit.

În vârstă de 33 de ani, șoferul, din Drobeta-Turnu Severin, a fost oprit în trafic marți, la ora 4.05, în județul Gorj, pe DN 67. Avea o concentraţie de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

„În urma discuţiilor purtate de poliţiştii din Novaci cu bărbatul, acesta a menţionat faptul că se afla în drum spre mare şi, deşi pare rupt dintr-un film, conducătorul auto le-a mulţumit poliţiştilor că l-au oprit şi au luat măsurile corespunzătoare, întrucât nu se afla în condiţii optime pentru a conduce şi a adormit la volan de două ori de când a plecat de acasă, fiind trezit de concubina sa”, transmit oficialii Poliţiei Judeţene Gorj.

Erau și doi minori în mașină

Și mai alarmant este că în mașină se aflau și cei doi copii minori ai cuplului. „În urma acţiunii poliţiştilor, au fost salvaţi de un drum primejdios, pe care l-ar fi parcurs alături de un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi obosit”, adaugă Poliţia.

Bărbatul a fost dus la spitalul din Novaci, pentru a-i fi recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmărește-ne pe Google News