Dar oamenii nu au realizat cât de mult adevăr se ascunde în cuvintele lor. Cei doi prinți îndeplinesc într-adevăr un vis pe care mama lor l-a avut acum 20 de ani, potrivit mirror.co.uk.

Într-un interviu acordat lui Martin Bashir pentru Panorama în anul 1995, ca răspuns la o întrebare despre cum trebuie să se schimbe monarhia, Lady Di a vorbit despre băieții ei.

„Înțeleg că schimbarea este înspăimântătoare pentru oameni. Dar cred că sunt câteva lucruri care se pot schimba, care ar ușura îndoiala și relația uneori complicată între monarhie și public”, a spus prințesa.

Când Bashir a întrebat-o pe Diana ce face ea pentru a aduce schimbări în monarhie, prințesa a răspuns:

„Ei bine, cu William și cu Harry, de exemplu. Îi iau în proiectele pentru oamenii fără adăpost, i-am luat la oameni care au murit de SIDA – i-am dus să vadă copii din diferite zone în care nu cred că a ajuns cineva din familie la vârsta lor. Și au o cunoaștere – nu știu dacă o vor folosi vreodată, dar sămânța este acolo și sper să crească”.

„Vreau ca ei să înțeleagă atât emoțiile oamenilor, insecuritățile oamenilor, greutățile lor, cât și speranțele lor”, a mai spus prințesa Diana.

Citește aici ce reacție a avut Prințului William când s-a aflat că Prințesa Diana a avut o aventură cu James Hewitt.

Lady Di a murit la vârsta de 36 de ani, pe 31 august 1997, după ce limuzina în care se afla alături de iubitul său, Dodi al-Fayed, s-a izbit de un parapet într-un pasaj din Paris.


VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 5-11 noiembrie 2018


 

 

Urmărește-ne pe Google News