Sosirea prințesei de Wales la eveniment a fost o surpriză, fiind una dintre puținele apariții publice ale ei din acest an, de când a fost diagnosticată cu cancer. Îmbrăcată într-o haină lungă maro, cu aspect de toamnă, ea s-a întâlnit, alături de soțul ei, cu familiile îndoliate și cu lucrătorii serviciilor de urgență.

Kate Middleton a purtat cerceii «Catherine Zoraida Gold Fern Drop» în timpul vizitei în Southport. Aceasta a mai purtat inelul Annoushka din aur alb cu diamante. Aceste bijuterii au atras atenția publicului datorită eleganței lor.

Foto: Kate Middelton purtând cerceii «Catherine Zoraida Gold Fern Drop» și inelul inelul Annoushka din aur alb cu diamante
Sursă: Profimedia

Catherine și prințul William au vizitat Southport pentru a-și arăta sprijinul, empatia și compasiunea față de comunitatea locală. Dar cuplul regal a discutat și cu echipele care au intervenit în timpul atacului devastator.

După finalizarea chimioterapiei, Catherine a început să revină treptat la îndatoririle sale regale. Luna trecută, aceasta a participat la reuniuni privind campania sa pentru primii ani de viață.

Vizita a avut loc într-un cadru discret, pentru a se putea discuta, în privat, cu familiile celor trei copii decedați și cu profesoara de dans care a fost martoră în timpul atacului.

Urmărește-ne pe Google News