„Cercetașii alcătuiesc o organizație atât de incredibilă și fac lucruri enormă pentru tinerii din întreaga țară. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu tine, Dwayne Fiels! C”, a fost mesajul prințesei de Wales.

Dwayne Fields este un explorator polar britanic, primul britanic de culoare care a ajuns la Polul Nord. Pe 5 septembrie, el a fost anunțat ca al 11-lea cercetaș-șef, în locul lui Bear Grylls. Munca lui cu grupurile de tineri l-a determinat să fondeze Fundația WeTwo, care oferă oportunități de aventură tinerilor defavorizați.

Regele Charles este preşedintele onorific al Asociaţiei Cercetaşilor din Marea Britanie. Parada Naţională a Cercetaşilor se desfășoar anual, în luna mai.

Palatul Kensington a refuzat să ofere detalii specifice despre tipul de cancer sau despre starea medicală a prințesei Kate, în afară de a transmite că tratamentul a început în februarie.

Kate Middleton a anunțat pe 22 martie că a fost diagnosticată cu cancer și a început ședințele de chimioterapie. Ulterior, în iunie, prințesa de Wales a menționat că face „progrese”. Iar în iunie, Kate Middleton a fost primită cu urale pe arena de la Wimbledon, acolo unde s-a jucata finala masculină a turneului de tenis.

În ianuarie, prințesa suferise „o intervenție chirurgicală abdominală majoră” la Londra, iar testele efectuate după operație au descoperit că fusese prezent un cancer.

Urmărește-ne pe Google News