Cei doi au făcut în trecut afirmații bizare, a relatat BBC. Märtha Louise a susținut că este clarvăzătoare și că vorbește cu îngerii, iar până în 2018 a condus și o școală despre care spunea că îi învață pe elevi să discute cu îngerii, iar soţul ei a susținut că este reîncarnarea unui faraon.

Märtha Louise (52 de ani), aflată la a doua căsătorie, și Durek Verrett (49 de ani) au spus „Da” într-un hotel din Geiranger, un sat turistic situat într-un fiord pe coasta de vest.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Ceremonia a avut loc într-un cort alb uriaş, în care invitaţii şi căsătoriţii au intrat după nişte perdele albe mari. Invitaților li s-a interzis să facă fotografii în timpul nunții și al altor evenimente de pe parcursul celor patru zile de festivități.

Märtha Louise a sosit purtând o rochie albă, în manieră tradiţională, şi o diademă pe care i-a oferit-o bunicul său, regele Olav, când a împlinit vârsta de 18 ani, potrivit unor fotografii publicate de presa norvegiană, care a reuşit să imortalizeze mai multe momente. Durek a purtat un costum negru şi un brâu aurit.

Cei doi s-au căsătorit la ora locală 14.30 (15.30, ora României), după liturghia Bisericii Luterane din Norvegia, într-o ceremonie care a început cu o oră întârziere.

Urmărește-ne pe Google News