„S-a rupt lanţul de iubire. Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunţ că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii „Arena bucătarilor”. Noul sezon va debuta într-o altă formulă. Nu mă întrebaţi cine o să facă parte din echipă, nici eu nu ştiu”, și-a început mesajul Mihaela Bilic.

„Producătorul nu mi-a dat nicio explicație. Sunt curioasă să știu cine o să-mi ia locul”

Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviinţă să mă anunţe că încetăm colaborarea, cu atât mai puţin să-mi dea vreo explicaţie. Aşa că sunt la fel de curioasă ca şi voi cine o să-mi ia locul.

Mihaela Bilic, medic nutriționist

Medicul spune că „Arena Bucătarilor” nu e o producție Pro TV, ci este un concept creat și finanțat de o rețea de supermarketuri din România și care a fost găzduit, inițial, de postul Kanal D.

Bilic a punctat și faptul că speră să revină pe micile ecrane într-o altă emisiune.

„Pentru mine, cei 5 ani de colaborare au reprezentat o experienţă extraordinară, formatul în sine fiind curat, necondiţionat de publicitate, unic pe piaţa românească. Nu am crezut că un medic nutriţionist poate să-şi găsească locul într-o bucătărie şi să completeze într-un mod pozitiv preparatele culinare de excepţie care se găteau acolo. Însă “reţeta” s-a dovedit a fi o reuşită!”, a mai spus Bilic.

Viața merge înainte și întotdeauna un capitol se închide ca să se deschidă altul. Nicio șansă sau mă opresc- ba din contră – promit să fiu mai prezentă în viețile voastre decât până acum.

Mihaela Bilic, medic nutriționist

Urmărește-ne pe Google News