Îi făceau semne obscene

În timpul înregistrărilor, profesoara Ionela Popescu e înjurată, i se fac semne obscene, ba chiar, la un moment dat, un elev încearcă să o lovească, iar în timpul orelor îi adresează întrebări de genul: “Doamna profesoară, puteţi să-mi sugeţi şi mie p..a?” sau “ţuţu, când îţi dau şi eu o m..e?”.

Deşi directorul Liceului Naţional cu Program de Atletism a declarat că ştia de aceste înregistrări încă de anul trecut, se pare că scandalul nu a ajuns atunci şi la urechile inspectorilor şcolari.

Aceştia s-au arătat şocaţi şi au deschis, ieri, o anchetă. “Am fost terifiat de ceea ce am văzut! Profesoara nu s-a opus în nici un fel, a stat şi a ascultat toate mizeriile care i se spuneau, fără a avea nici un fel de reacţie. Voi propune sancţiuni şi la nivelul şcolii, dar şi pentru cea în cauză. Dacă vom tolera aşa ceva, nu mai facem şcoală, plecăm toţi şi facem altceva!“, a declarat inspectorul şcolar general, Gabriel Bratu.

În această imagine, un băiat face gesturi obscene în spatele profesorului care-i explică ceva unui alt elev. Nu se ştie în ce liceu din România a fost realizat acest filmuleţ

La Constanţa se fumează la ore

Internetul este plin cu filmuleţe realizate de elevi în timpul orelor de curs, în care profesorii sunt batjocoriţi. De ceva timp circulă şi cazul prezentat de Televiziunea Română cu elevii de la colegiul “Mihail Eminescu”, din Constanţa, care, în timpul orelor de limba română, beau, fumează, dansează şi fac mişto de profesor. Întrebat de reporteri dacă e normal ceea ce se întâmplă la ore, profesorul respectiv spune că el crede că aşa se comportă elevii şi la celelalte cursuri, iar directorul instituţiei îşi scuză colegul afirmând: “E cam surd”.

Urmărește-ne pe Google News